Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

24/7 Klantenservice

Betaal veilig achteraf. Met KLARNA

Gratis simkaart bij Smartwatch

  Over JuniorCompass

  Over JuniorCompass

  Welkom bij JuniorCompass, de nieuwe naam en het nieuwe gezicht van Luxxoz Smartwatches. Met onze rebranding in 2024 zetten we een belangrijke stap vooruit in ons streven om technologie en stijl te integreren in slimme, gebruiksvriendelijke oplossingen voor de hele familie. JuniorCompass staat voor innovatie, betrouwbaarheid en een focus op de jongere generatie, zonder onze waarden van hoogwaardige kwaliteit en elegantie uit het oog te verliezen.

  Onze Missie

  Bij JuniorCompass geloven we dat technologie kinderen en ouders dichter bij elkaar kan brengen door middel van slimme en veilige oplossingen. Onze missie is om gebruiksvriendelijke smartwatches te creƫren die niet alleen helpen bij dagelijkse activiteiten, maar ook bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van kinderen. We willen een betrouwbaar kompas zijn in de moderne wereld, die ouders en kinderen ondersteunt in hun dagelijkse avonturen.

  Wat We Bieden

  Veiligheid Voorop: Onze smartwatches zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals GPS-tracking, SOS-knoppen en ouderlijke controle, zodat ouders altijd een oogje in het zeil kunnen houden.

  Educatieve en Functierijke Apps: JuniorCompass smartwatches bieden een breed scala aan educatieve en interactieve apps die leren leuk maken. Daarnaast kunnen kinderen meldingen ontvangen, stappen tellen en zelfs eenvoudige berichten sturen, wat bijdraagt aan hun digitale geletterdheid.

  Stijlvol en Duurzaam Design: Onze smartwatches zijn ontworpen om duurzaam en stijlvol te zijn. Ze zijn bestand tegen het actieve leven van kinderen en zien er ook nog eens goed uit, met verschillende kleuropties en bandjes om uit te kiezen.

  Gezondheidsmonitoring: JuniorCompass smartwatches houden activiteiten bij zoals stappen, slaap en hartslag, zodat zowel kinderen als ouders inzicht krijgen in hun gezondheid en welzijn.

  Klantenservice

  Bij JuniorCompass staan we klaar om u te helpen. Onze klantenservice is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring hebt met uw JuniorCompass smartwatch. Bezoek onze klantenservicepagina voor meer informatie of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Onze Visie

  JuniorCompass blijft zich inzetten voor innovatie en verbetering, altijd met de klant in gedachten. Ons doel is om smartwatches te creƫren die niet alleen praktisch en veilig zijn, maar ook leuk en leerzaam voor kinderen. We willen dat JuniorCompass een betrouwbare partner is voor gezinnen wereldwijd, door voortdurend nieuwe technologieƫn en ontwerpen te integreren die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.